©2014 Findus
Telefon: 66 85 40 00
post@no.findus.com
Findus.no

Industri

Findus Industri er storleverandør av poteter og grønnsaker, frukt og bær til alle de ledende næringsmiddelprodusentene i Norge. Vi dyrker, utvikler, produserer og markedsfører vegetabilske produkter til bruk innen næringsmiddelproduksjon.

Findus Industri tilbyr et bredt spekter av grønnsaker, poteter, frukt og bær. Alle produkter er tilpasset industrielle formål og de leveres i formålsmessig emballasje. I sortimentet tilbyr vi dypfryste grønnsaker, pommes frites, pasta, potet- og grønnsaks-hermetikk, og frukt og bærprodukter. Du finner med andre ord alle former for grønnsaker og poteter som behøves ved produksjon av ferdige lunsj- og middagsretter, fast food, middagshermetikk, potetsalat, påleggssalat, pizza og alle andre retter der hvor grønnsaker og poteter inngår. Frukt- og bærproduktene kan tilpasses alle formål der man behøver frukt og bær, som smoothie, kakefyll, bærsauser, syltetøy og juice.

Vår omsetning er økende og vil i 2012 passere 300 millioner, fordelt på mer enn 200 forskjellige artikler.

Blant våre kunder finner man alle de ledende produsentene i Norge som produserer ferdigretter, meieriprodukter, bakerivarer, potetsnacks, påleggssalater og potetsalater.

Produksjonen av våre gode produkter foregår på våre 4 fabrikker i Norge:
Findus Hedrum: produksjon av ferdigretter og grønnsaker
Findus Tønsberg: produksjon av pommes frites og grønnsaker
Findus Lier: produksjon av frukt og bær som syltetøy, juice og bærtilsetninger i meieriprodukter.
Findus Hardanger: pressing av epler og bær.