Stekt torsk med bacon og ertepuré

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Tradisjonsrik torskemiddag!

Torsk hører spesielt vinteren og julen til – og med denne knallgrønne ertepuréen blir middagen en sikker vinner! Like god til hverdags som til fest – håper det smaker!

Se her for mer inspirasjon til enkle fiskeretter!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
pakke
 
Produktbilde av Findus gourmet torskefileter
12 
stk
 
små amadinepoteter
2 
ss
 
smør
salt og pepper
noen skiver bacon

Slik gjør du

  1. Kok opp vann i to kjeler. Ha potetene i den ene og la de koke i ca. 15 minutter. 
  2. Ha ertene i den andre kjelen og la de koke i 3 minutter. Hell av vannet og kjør til en jevn puré med en stavmikser. Smak til med smør, salt og pepper.
  3. Sprøstek bacon og legg på en tallerken med kjøkkenpapir. Dekk til med folie, så holder baconet seg varmt. 
  4. Smelt litt smør i en panne og stek tinte fiskefileter i ca. 3-4 minutter på hver side. 

  5. Legg opp på en tallerken og server!

Serveringstips

I stedet for bacon kan du ha stekt chorizo eller noen skiver parmaskinke til.

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
  • Enkel og smakfull middag
    Innertier hos små og store. Flotte farger og gode smaker. La til balsamicotomater så ble det skikkelig knall.
    Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.