Tips til enkle middagsløsninger i hverdagen

I dag er tid mer verdifullt enn noensinne. Dessverre er det ikke alltid like enkelt å å få hverdagen til å gå opp. Og da trenger du hjelp. Med våre gode ferdigretter er du på godt vei. Vi har tatt frem noen enkle og nyttige tips som vi håper kan hjalpe deg og din familie til å lette hverdagen.

 

 
 

 

 

 

 
 

 

Tips nr 1 - lekende lett hverdagsmiddag

Fyll fryseren med gode matretter, for eksempel pytt i panne, fiskepinner eller Ovnsrett kylling. La barna slå terning eller trekke lodd om hva de skal spise i dag. En lekende lett måte å finne svaret på spørsmålet: Hva skal vi spise til middag i dag?

Tips nr 2 - varier kostholdet

Du behøver ikke å ha dårlig samvittighet fordi du serverer fiskegrateng eller panert fisk. Det er nyttigere enn du tror. Prøv noen dager i uken med fisk i stedet for wienerpølser og kjøttboller.

Tips nr 3 - lag noe godt av restene

Middagsrester behøver ikke være kjedelige greier. Det kan være en inspirasjon til nye matretter. Torskerestene kan bli en thailandsk fiskekake. Pytt i pannen kan bli en eksotisk tortilla, og pastaretten med litt revet ost kan bli en fin grateng. Skal du varme restene i mikroen, så er vårt tips å lage et hull i midten, og spre maten utover til sidene. Da blir varmen fordelt jevnere.

Tips nr 4 - få mer tid i hverdagen

Noen har regnet ut at vi bruker en måned av våre liv bare på å skrelle poteter. For å redusere dette sløseriet med tid kan du skjære et snitt i skallet rundt poteten før du koker potetene med skallet på. Når poteten er ferdig legger du den i iskaldt vann i tre minutter. Så glir bare skallet av poteten av seg selv, og potetene er klare til servering. Perfekt til fiskepinner eller våre panerte produkter.