Pytt i panne

Historien om Pytt i Panne er historien om restematen som ble favorittmåltidet

Opprinnelig var Pytt i Panne oppkuttede middagsrester som ble stekt i panne.

Retten varierte seg selv,- alt etter hva man hadde hatt til middag dagene før. Findus har fulgt tradisjonen, og bruker ekstra gode poteter som hovedingrediens.

100 % norsk kjøtt og ingen konserveringsmidler bidrar til den høye kvaliteten og gode smaken på Findus Pytt i panne.

Dette er enkle, reale måltider man blir skikkelig god og mett av! Findus Pytt i Panne finnes i flere smaksvarianter så alle kan finne sin favoritt.

Nå har vi relansert serien med nytt pakningsdesign og utvidet sortimentet med Pytt i Panne kjøttboller & tyttebær.

Pytt i panne med tyttebær og kjøttboller

Pytt i panne med kjøttboller og tyttebær

Pytt i Panne er en velkjent tradisjonsrett, og tradisjonen tro har også Pytt i Panne Kjøttboller & Tyttebær ekstra gode poteter som hovedingrediens.

I kombinasjon med kjente og kjære norske kjøttboller, og hele, røde tyttebær, har vi laget et raskt, enkelt og godt hverdagsmåltid.

>> Les mer

Pytt i panne original

Pytt i panne original

Server denne tradisjonsrike retten med et speilegg og hakk opp terninger av syltede agurker og rødbeter.

Pynt med finklippet persille.

>>Les mer

Pytt i panne med ost & smårettbacon

Pytt i panne med ost & smårettbacon

Pytt i Panne er en velkjent tradisjonsrett, og tradisjonen tro har også Pytt i Panne Ost & Smårettbacon ekstra gode poteter som hovedingrediens. Sammen med smårettbacon og Jarlsbergost, har vi laget et raskt, enkelt og godt hverdagsmåltid.

>> Les mer