Innovasjon for en mer bærekraftig fremtid

Innovasjon for en mer bærekraftig fremtid

Vi er opptatt av å gjøre det enklere for våre forbrukere å foreta sunnere og mer bærekraftige måltidsvalg. 

Vi er opptatt av å gjøre det enklere for våre forbrukere å foreta sunnere og mer bærekraftige måltidsvalg.

Ernæring er kjernen i vår innovasjonsprosess

Grønnsaker er proppfulle av vitaminer og mineraler. Fisk er full av protein og kan gi vitale næringsmidler, inkludert omega 3, selen og jod, avhengig av fiskearten. Kylling er et allsidig hvitt kjøtt, fullt av protein. Disse naturlige, enkle ingrediensene er den perfekte basen vi bruker for å lage mange av våre produkter og er matvarer vi tror kan hjelpe deg med å spise litt mer sunt hver dag.

Vi overvåker aktivt næringsinnholdet i alle våre produkter, enten ved å utvikle nye eller ved å optimere eksisterende produkter (samtidig som vi bevarer produktopplevelsen som folk kjenner og liker). 

Gjennom vår innovasjonsprosess kan vi lage produkter som inneholder næringsrike ingredienser, for eksempel grønnsaker og fisk, som forbrukerne rådes til å spise mer av på grunn av de mange helsegevinstene. 

Vårt næringsprofilverktøy ette verktøyet har blitt utformet og kontrollert av uavhengige eksperter for å hjelpe oss med å utvikle nye, sunne produkter og optimere næringsinnholdet i eksisterende produkter. Det ser på den samlede sammensetningen til et produkt for å gi en klassifisering av sunnheten for å hjelpe forbrukerne med å foreta sunnere matvalg.

Les mer om hvordan vi lager sunnere matvalg her.

Og hvordan våre produkter passer i et næringsmessig balansert kosthold her.

Beviset ligger i våre produkter

Vi utvikler hele tiden nye produkter og optimerer eksisterende produkter før å gjøre det enklere for forbrukerne å spise et sunt og balansert kosthold. 

 

Grønnsaker 

For å hedre kraften i plantebasert kosthold har vi et stort utvalg grønnsaksbaserte produkter slik som familiefavoritten, Wok Classic, våre herlig varierte grønnsaksblandinger og vegetarretter, inkludert våre klassiske fiskegratenger.  

Vårt utvalg av grønnsaker er en smakfull kilde til både planteproteiner og fiber – perfekt tilbehør til ethvert familiemåltid.  En porsjon regnes som 1 av 5-om-dagen. 
I fremtiden vil vi lansere flere plantebaserte og vegetariske alternativer for å hjelpe forbrukerne med å utvide sitt kjøttfrie repertoar og spise et mer delikat og variert kosthold fullt av plantemat.

 

Fisk

Våre kjempegode fiskepinner er kjent for å få barn til å elske fisk og er en enkel måte å få hele familien til å spise mer fisk på. Vi har utvidet vårt utvalg av sunne fiskepinner til å omfatte fiskepinner med 100% fiskefilet.  

Våre beste fiskepinner er ikke bare kjempegode og en fin kilde til essensielle omega 3-fettsyrer, de er også bedre for planeten siden de bidrar til å redusere belastningen på våre forsyninger avtorsk. 

I fremtiden vil vi fortsette å utvide og oppdatere våre fiskeprodukter for å introdusere nye arter som forbrukerne kan kose seg med. Dette vil bidra til å redusere belastningen på fiskebestanden i havet.  Vi vil også fortsette med å utvide vår kunnskap om havbruk og tilby mer bærekraftig oppdrettsfisk og sjømatalternativer.