Crispy Subs i en fei

Crispy Subs i en fei

Perfekt når maten skal nytes i sofaen foran tven

Crispy Subs

Kosemat

Småbarnsmor, hobbykokk og blogger, Siri Fossing, liker å gjøre det enkelt og koselig når familien skal kose seg i helgene.

– På fredags- og lørdagskvelden legger vi, her på berget, ofte bort kniv og gaffel og spiser kosematen vår med hendene. Det er noe befriende deilig med å gjøre nettopp det – og litt enklere blir det gjerne også – for ofte spises maten foran TV-en, sier bloggeren som står bak bloggen sirifossing.blogg.no.

Det er mye god mat som egner seg for sofakroken, og en av Siris nye favoritter er en kjapp og knasende god koserett med Findus Fish & Crisp. Retten, som hun har kalt Crispy Subs, kan enkelt tilpasses både store og små, og den er perfekt for late helgekvelder.

– Fish & Crisp fra Findus egner seg glimrende i en halv bagett, grov eller fin, sammen med dine favorittgrønnsaker og en god dressing. Mine barn, en treåring og femåring, får sin rett med ketchup, mais og tomat, mens cowboyen og jeg selvfølgelig må ha vår med blåmuggdressing. Vi digger blåmuggost, og spiser det i tide og utide. Hvis det ikke er helt din greie, kan du for eksempel satse på en asiatiskinspirert variant med søt chilimajones og vårløk, eller en sunnere type med sitronyoghurt, spirer og reddiker. Deilige alternativer det også! Og best av alt – det er superenkelt å lage, sier Siri.

Her er Siris dressingoppskrifter

Asiatisk: Til 1 dl majones bruker jeg ca. 1-2 ss søt chilisaus. Salat, vårløk og tomat passer fint til.

Sitronyoghurt: Til 1 dl yoghurt naturell blander jeg i ca. 1 ss sitronsaft (fra en ordentlig sitron) og 1 ts finrevet sitronskall. Salat, spirer og tynne skiver av reddik passer fint til.

Blåmugg: Dressingen av blåmuggost lager jeg av ca. 1 dl majones, 1/2 dl h-melk, 1/2 dl rømme, en dæsj worcestersaus, salt, pepper og ca. 1/2 dl smuldret blåmuggost. Salat og paprika er godt sammen med dressingen.
Crispy Subs