Slik serverer du Fish and Crisp

Er du glad i fisk, og skulle gjerne spist det litt oftere? Fish & Crisp er både supergod og lettvint å lage. Disse crispy fiskefiletene passer bra til enhver anledning, enten du vil ha noe godt til middag, skal på hyttetur med venner eller kose deg litt ekstra på lørdagskvelden.

To gode oppskrifter med Fish and Crisp

Du kan variere mye med Fish and Crisp. Du kan enkelt bytte ut dippen med en av dine egne favoritter. Eller hvorfor ikke teste med jasminris eller crunchy ketchup?

Fish & Crisp med ertepuré og ovnspoteter

Fish & Crisp med spennende crunchy ketchup og jasminris

fish and crisp

Lag din egen remuladesaus

1 dl kremfløte
4 ss majones
1 sylteagurk
2 ts kapers
1–2 ss væske fra sylteagurkglasset
¼ ts salt

grønnsalat til servering

SLIK GJØR DU:

Sett stekeovnen på 225 grader varmluft.
 
Er skallet på potetene fint, lar du det bare være på. Skjær potetene i skiver før du skjærer dem i staver. Søtpoteten bruker jeg å skrelle før jeg deler på samme måte som potetene.
 
Ha dem i en langpanne sammen med resten av ingrediensene og rør det sammen. Sett det så høyt oppe i stekeovnen.
 
Litt lengre ned i stekeovnen legger du fiskestykkene på en stekerist i stekeovnen og setter en langpanne med bakepapir på under. Langpannen setter jeg der for at det ikke skal renne fisk ned i stekeovnen.
 
Stek både potetene og fisken i 20–22 minutter. Følg med slik at det ikke blir brent.
 
I mellomtiden lager du remuladen.
 
Pisk kremfløten til den blir tykk og luftig, men ikke så fast som til en kakekrem. Det går fort å piske dette for hånd. Rør inn majonesen. Finhakk sylteagurken og kapersen og rør inn både bitene, væsken og saltet.
 
Da er det bare å forsyne seg og spise!