Produktnyheter ferbuar 2020

Produktnyheter ferbuar 2020

Findus Sprøbakte Grønnsaksfries – middagstilbehør for hele familien!
 

Findus utvider serien «sprøbakte grønnsaker», og kommer nå med «Sprøbakte Grønnsaksfries», som består av rene grønnsaker (gulrøtter, aspargesbønner og pastinakk) med en sprø tempura-panering. 
Sprøbakte Grønnsaksfries passer både som grønnsakstilbehør til middagen, og alene med dip. Med denne nyheten ønsker Findus å gjøre det enkelt å spise mer grønnsaker.
Stekes i ovn i 8-10 min.


Produktinfo:

  • Grønnsaksblandingen består av 50% gulrøtter, 25% aspargesbønner, og 25% pastinakk, med sprø panering (tempura coating)
  • Produktet er vegansk
  • 350 gram, ca. 3-4 porsjoner
  • Produktet er tilgjengelig i butikk fra uke 8, 2020. 


Produktet har gjennomgått en forbrukertest, som viser svært gode resultater:

De fleste sier de vil bruke produktet som grønnsakstilbehør, men mange vil også bruke det i stedet for pommes frites (sunnere pommes frites). 

Vi ser at produktet treffer godt på tvers av befolkningen, med en ekstra høy kjøpsannsynlighet blant de yngste (20-34 år). 

Findus Fish & Crisp Nuggets - perfekt fingermat!

Findus lanserer en ny variant av bestselgeren, Fish & Crisp – denne gangen som sprø nuggets. Produktet består av ren fiskefilet med en sprø tempura-panering, som gjør nuggetsene ekstra saftige.

Fish & Crisp Nuggets anbefales som fingermat sammen med dip, men kan også kombineres med mer tradisjonelt tilbehør til middag. Med denne nyheten ønsker Findus å gjøre det lett å spise enda mer fisk. Stekes i ovn i ca.14 min.

Produktinfo:

  • 245 gram, ca. 2 porsjoner.
  • Prispunkt 34,00 kr
  • Produktet er tilgjengelig i butikk fra uke 8, 2020.

For mer informasjon og tilgang til bilder, kontakt:

Mona Wike
Brand Activation Manager, Findus
Tlf: +47 95 73 75 76
E-post: Mona.Wike@no.findus.com