Produktnyheter februar 2020

Produktnyheter februar 2020

Findus Sprøbakte Grønnsaksfries – middagstilbehør for hele familien!
 

Findus utvider serien «sprøbakte grønnsaker», og kommer nå med «Sprøbakte Grønnsaksfries», som består av rene grønnsaker (gulrøtter, aspargesbønner og pastinakk) med en sprø tempura-panering. 
Sprøbakte Grønnsaksfries passer både som grønnsakstilbehør til middagen, og alene med dip. Med denne nyheten ønsker Findus å gjøre det enkelt å spise mer grønnsaker.
Stekes i ovn i 8-10 min.


Produktinfo:

  • Grønnsaksblandingen består av 50% gulrøtter, 25% aspargesbønner, og 25% pastinakk, med sprø panering (tempura coating)
  • Produktet er vegansk
  • 350 gram, ca. 3-4 porsjoner
  • Produktet er tilgjengelig i butikk fra uke 8, 2020. 


Produktet har gjennomgått en forbrukertest, som viser svært gode resultater:

De fleste sier de vil bruke produktet som grønnsakstilbehør, men mange vil også bruke det i stedet for pommes frites (sunnere pommes frites). 

Vi ser at produktet treffer godt på tvers av befolkningen, med en ekstra høy kjøpsannsynlighet blant de yngste (20–34 år). 

Se produktnyheten Sprøbakte grønnsaksfries her.

Findus Fish & Crisp Nuggets – perfekt fingermat!

Findus lanserer en ny variant av bestselgeren, Fish & Crisp – denne gangen som sprø fiskenuggets. Produktet består av ren fiskefilet med en sprø tempura-panering, som gjør nuggetsene ekstra saftige.

Fish & Crisp Nuggets anbefales som fingermat sammen med dip, men kan også kombineres med mer tradisjonelt tilbehør til middag. Med denne nyheten ønsker Findus å gjøre det lett å spise enda mer fisk. Stekes i ovn i ca.14 min.

Produktinfo:

  • 245 gram, ca. 2 porsjoner.
  • Prispunkt 34,00 kr
  • Produktet er tilgjengelig i butikk fra uke 8, 2020.

Se produktnyheten Fish & Crisp Nuggets her.

For mer informasjon og tilgang til bilder, kontakt:

Mona Wike
Brand Activation Manager, Findus
Tlf: +47 95 73 75 76
E-post: Mona.Wike@no.findus.com