Del
Del denne oppskriften

Aspargesbønner og reke-wok

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
En god wok kan lages med enkle ingredienser. Denne oppskriften egner seg like godt til en varm lunsj som til rask middag, eller som en av mange småretter til et tapas-inspirert måltid. 
'
Tilberedelsestid
4
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Bland soyasaus og sukker i en liten bolle til sukkeret har løst seg opp. Sett til side.
  2. Varm opp oljen i en wokpanne eller stor stekepanne over høy varme. Legg i rekene og stek de raskt mens du rører; 1–2 minutter, eller til de blir rosa. Legg de til side.
  3. Stek opp bønnene i den varme pannen i 3–4 minutter mens du rører regelmessig. Ha i løk og hvitløk og stek videre under omrøring i 1–2 minutter til.
  4. Ha i opphakket tomat, og rør rundt til de begynner å bli myke.
  5. Hell i soyasaus-miksen og rekene. Krydre rikelig med pepper (smak til). 
  6. Stek i et par minutter til, eller til aspargesbønnene er møre, men ikke myke, og rekene er gjennomstekte.
Del
Del denne oppskriften