Torsk med urtesmør og aspargesbønner

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad
Torsk med urtesmør og aspargesbønner

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
ts 
Basilika
1 
ts 
persille
Persilja
50 
gr 
1 
fedd 
1 
ss 
sesamfrø

Slik gjør du

  1. Rør sammen mykt smør med hakkede urter og hvitløk. Bruk de urtene du liker eller har tilgjengelig.
  2. Stek tinte fiskefileter i ca. 3-4 minutter på hver side (frossen fisk kan tilberedes i stekeovnen, stek i 25-30 minutter på 175 grader). 
  3. Varm opp litt olje eller smør i en stekepanne. Stek aspargesbønnene på høy varme i et par minutter. 
  4. Server fisken med en klatt urtesmør og stekte aspargesbønner. Dryss sesamfrø over aspargesbønnene og nyt!

Serveringstips

Server gjerne med ris, byggryn, couscous eller bulgur.