Del
Del denne oppskriften

Torsk med urtesmør og aspargesbønner

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad
'
Tilberedelsestid
2
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Slik gjør du

  1. Rør sammen mykt smør med hakkede urter og hvitløk. Bruk de urtene du liker eller har tilgjengelig.
  2. Stek tinte fiskefileter i ca. 3-4 minutter på hver side (frossen fisk kan tilberedes i stekeovnen, stek i 25-30 minutter på 175 grader). 
  3. Varm opp litt olje eller smør i en stekepanne. Stek aspargesbønnene på høy varme i et par minutter. 
  4. Server fisken med en klatt urtesmør og stekte aspargesbønner. Dryss sesamfrø over aspargesbønnene og nyt!
Serveringstips

Server gjerne med ris, byggryn, couscous eller bulgur. 

Del
Del denne oppskriften