Del
Del denne oppskriften

Biff av elgfarse med persille og smør-dampet jegerblanding

Biff av elgfarse med persille og jegerblanding
Antall porsjoner
4
4
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 1 pakke Jegerblanding
    Vara Finaste Gron Sparris
  • 1 dl fløte
  • 1 stk egg
  • 1 liten hakket løk
  • 50 gr smør
  • 500 gr farse av elg
  • 1/2 dl hakket persille
  • salt og pepper
  • 1/2 dl strøkavring

Slik gjør du

  1. Bland sammen alle ingrediensene til det blir jevn deig.

  2.  Form til passe store pannebiffer. Stek dem i smør så de får en fin, gylden overflate, ca 3 min på hver side.

     

     

     

     

     

  3. Smelt smør i en kjele og ha i jegerblandingen. Sett lokket på kjelen og la det stå på middels varme i 5 min.
  4. Rør rundt og tilsett salt og pepper og til slutt den hakkede persillen. Server biffene med kokt potet.

     

  5. Tilsett evt. vilt- eller fløtesaus.
Serveringstips

Server gjerne med et glass rødvin.

Del
Del denne oppskriften