Del
Del denne oppskriften

Club sandwich med fiskepinner

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Det ser flott ut å servere en høy club sandwich. Populært til lunsj, men kan også serveres som lett middag eller til kveldsmat. Her har vi laget en vri, og byttet ut kylling med sprøstekte fiskepinner. 
'
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
4
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

  • 24 stk Fiskepinner
    30 Fiskpinnar Originalet
  • 16 stk ristede brødskiver
  • 1 stk salathode
  • 8 skiver bacon
  • 8 stk egg
  • 1 pakke potetgull
  • majones
  • pepper
  • salt
  • tabasco

Slik gjør du

  1. Tilbered fiskepinnene slik det står angitt på pakken.

  2. Knus eggene i en bolle og ha i litt salt og pepper. Visp eggene sammen og stek omelettenen i en stekepanne. Når omeletten er klar, del den i 8 deler og legg til side. I mellomtiden, stek bacon i en annen stekepanne (evt. etter omeletten dersom du bare ha en panne).

  3. Vask salaten, kutt tomat i skiver, og rist brødskivene i en brødrister.

  4. Smør et lag majones på en brødskive. Deretter legger du et lag med salat, tomat, 3 fiskepinner, 1 skive bacon og en omelettbit. Legg en ny brødskive på toppen og gjør det samme for alle brødskivene.

  5. For de som liker å krydre opp tilværelsen litt, passer det bra med litt tabasco-saus til. Server med potetgull og nyt!

Serveringstips

Del
Del denne oppskriften