Coleslaw

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Coleslaw

En frisk coleslaw er ikke bare perfekt til pulled pork - det passer også helt supert til panert fisk. Hva med å lage en god sandwich til kveldsmat, med coleslaw og fiskepinner? 

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1/2 
gulrot
150 
gr 
1/2 
grønt eple
0,5 
dl 
majones
0,5 
dl 
crème fraiche
salt og pepper
1 
ss 
sitronsaft
1 
ss 
worchestersaus

Slik gjør du

  1. Riv gulrot, eple og kål på et rivjern og ha i en bolle. 

  2. Vend inn creme fraice og majones. 

  3. Smak til med sitronsaft, salt og pepper, og evt. worchestersaus. 

Serveringstips

Server coleslaw til fiskepinner eller sprøbakte fiskefileter!