Coleslaw - perfekt tilbehør til pulled pork

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

En frisk coleslaw er perfekt tilbehør til for eskempel panert fisk, grillmat og pulled pork . Lag coleslaw som et frisk tilbehør til Fish & Chips. Eller hva med å lage en god sandwich til kveldsmat, med coleslaw og fiskepinner? 

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1/2 
gulrot
150 
gr
 
kål
1/2 
grønt eple
0,5 
dl
 
majones
0,5 
dl
 
crème fraiche
salt og pepper
1 
ss
 
sitronsaft
1 
ss
 
worchestersaus

Slik gjør du

  1. Riv gulrot, eple og kål på et rivjern og ha i en bolle. 

  2. Vend inn creme fraice og majones. 

  3. Smak til med sitronsaft, salt og pepper, og evt. worchestersaus. 

Serveringstips

Server coleslaw til fiskepinner eller sprøbakte fiskefileter. Eller lag til Fish & Chips!

Ønsker du en lettere variant, kan du bytte ut Crème Fraiche med gresk yoghurt. 

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften