Coleslaw

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

En frisk coleslaw er ikke bare perfekt til pulled pork - det passer også helt supert til panert fisk. Hva med å lage en god sandwich til kveldsmat, med coleslaw og fiskepinner? 

'
Tilberedelsestid
2
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

  • 1/2 gulrot
  • 150 gr kål
  • 1/2 grønt eple
  • 0,5 dl majones
  • 0,5 dl crème fraiche
  • salt og pepper
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 ss worchestersaus

Slik gjør du

  1. Riv gulrot, eple og kål på et rivjern og ha i en bolle. 

  2. Vend inn creme fraice og majones. 

  3. Smak til med sitronsaft, salt og pepper, og evt. worchestersaus. 

Serveringstips

Server coleslaw til fiskepinner eller sprøbakte fiskefileter!