Del
Del denne oppskriften

Creamy Coconut wok med scampi og nudler

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Wok med scampi er ikke bare digg kosemat, det er også sunt. Med denne oppskriften er det heller ikke så mye jobb; kokosmelksausen har vi allerede laget for deg sammen med de ferdig oppkuttede grønnsakene, så alt du trenger å gjøre er å koke nudler, steke scampi og woke grønnsakene med saus. Og så spise opp da. Det kan være lurt å lage dobbel porsjon, for denne kan det bli kamp om å få siste rest av!

Se flere oppskrifter og tips her!

'
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
2
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Kok nudler etter anvisning på pakken. 

  2. Stek scampi i litt rapsolje i en stekepanne, og sett til side. 

  3. Varm litt olje i en stekepanne og ha i wok med saus. Stek på høy varme til sausen har smeltet. Rør jevnt underveis. Skru ned til middels varme og stek videre i ca. 5-6 minutter. Ha scampiene tilbake i panna det siste minuttet. 

  4. Server wok og saus med scampi og nudler. Håper det smaker!

Serveringstips

Topp gjerne med vårløk og en dæsj soyasaus. Det blir også ekstra digg med mango i woken! Ha oppi med scampiene på slutten av steketiden, eller dryss over maten på tallerken. 

Del
Del denne oppskriften