Del
Del denne oppskriften

Eksotisk wok

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Lag en wok med forførende orientalske smaker og gled deg til en eksotisk wokrett på tallerkenen.
Stek grønnsakene raskt på høy varme, tilsett woksaus eller krydder du liker best og på 1-2-3 er det asiatisk lykke rundt middagsbordet.
'
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
4
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

  • 1 pakke Wok Spicy
  • 1 dl grønnsaksbuljong
  • 1 stk lime
  • 1 ss olje
  • 2 ss sesamfrø
  • 400 gr svinekjøtt
  • 5 ss ketjap manis indonesisk soya
  • 50 gr revet ingefær

Slik gjør du

  1. Skjær svinekjøttet i strimler.

  2. Varm wokpannen til medium varme og stek svinekjøttet i pannen med litt olje. Ta kjøttet ut av pannen.

  3. Skrell og finhakk ingefæren. Wok grønnsakene og ingefæren på høy varme, i ca. 5-6 min.

  4. Tilsett svinekjøttet, Ketjap manis, saften fra 1 lime, grønnsaksbuljong og sesamfrø i wokpanna.

  5. Kok opp i 1 min, så er middagen klar!

     

Serveringstips

Server med nykokt jasminris eller annen type ris. Velbekomme! 

Del
Del denne oppskriften