Eksotisk svinewok

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Eksotisk svinewok

Lag en wok med orientalske smaker og gled deg til en eksotisk wokrett til middag! Med vår wok-blanding Wok Spicy får du masse gode grønnsaker uten å måtte skrelle eller kutte. Ha grønnsakene i stekepanna, og stek grønnsakene raskt på høy varme. Tilsett woksaus eller krydder du liker best, og på 1-2-3 er det asiatisk lykke rundt middagsbordet. 

Se flere oppskrifter og tips her!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
dl 
grønnsaksbuljong
1 
ss 
olje
1 
stk 
lime
400 
gr 
svinekjøtt
2 
ss 
sesamfrø
5 
ss 
ketjap manis indonesisk soya
50 
gr 
revet ingefær

Slik gjør du

  1. Skjær svinekjøttet i strimler (eller bruk ferdig strimlet svinekjøtt).

  2. Varm wokpannen til medium varme og stek svinekjøttet i pannen med litt olje. Ta kjøttet ut av pannen.

  3. Skrell og finhakk ingefæren. Wok grønnsakene og ingefæren på høy varme, i ca. 5-6 min.

  4. Tilsett svinekjøttet, Ketjap manis, saften fra 1 lime, grønnsaksbuljong og sesamfrø i wokpanna.

  5. Kok opp i 1 min, så er middagen klar!

     

Serveringstips

Server med nykokt jasminris eller annen type ris. Velbekomme! 

Svinekjøtt kan fint byttes ut med fisk, scampi, kylling eller tofu.