Hummus med erter

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
En grønn tvist på hummus! Hummus er godt til vegetarmat, som dipp til grønnsakssnacks, i wraps eller på brødskiven som erstatning for smør.
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
ts
 
chili, hakket
1 1/2 
dl
 
kikerter
1/2 
fedd
 
hvitløk
1 
stk
 
lime, saft og skall
1 
ts
 
sesamolje eller tahini
1/4 
ts
 
spisskummen
salt og pepper

Slik gjør du

  1. Kok erter etter anvisning på pakken. Mos erter og kikerter til en jevn puré med en stavmikser eller i en blender. 
  2. Ha i hakket chili og hvitløk, sesamolje eller tahini, og saft og skall fra en lime. Smak til med spisskummen, salt og pepper. 

Serveringstips

Nyt ertehummus som en dipp med grønnsaker og pitabrød. Sesamolje eller tahini (sesampaste) kan sløyfes, men setter en ekstra god smak på ertehummusen!
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften