Del
Del denne oppskriften

Fish and crisp med bakt søtpotet pinner og agurk dill salat

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
'
Tilberedelsestid
4
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Oven (topp / undervarme: 220 ° C / 200 ° C fan) Forvarm.
  2. Spre søtpotet pinner jevnt i en utgang satt med bakeplate. Stek i forvarmet ovn på nedre skinnen stek i ca 20 minutter
  3. Fish and crisp å gi Iglo pinner søtpotet i ovnen og stek på den øvre skinnen i ovnen ca 15-20 minutter.
  4. For agurk og dill agurksalat Peel, skjære tynt og legg i en bolle. iglo dill, eddik, sukker, løk duo iglo og 3 ss olivenolje Rør og hell over revet agurk. Smak til med salt, sukker og pepper.
  5. Fish and crisp serveres med søtpotet pinner og agurksalat på tallerkener.
Del
Del denne oppskriften
Se våre vilkår og betingelser