Fish & Crisp med crunchy ketchup og jasminris

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Fish & Crisp med crunchy ketchup og jasminris

 Findus Fish & Crisp er perfekt til fredagskosen, enten du lager den på klassisk britisk vis eller om du foretrekker å lage din egen versjon! De sprø fiskefiletene får i denne oppskriften følge av en crunchy ketchup du lett blander sammen selv.

Se flere oppskrifter og tips her!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
pakke 
Fish  Crisp Gourmetfileer
4 
porsjoner 
ris
 Crunchy ketchup:
2 
ss 
peanøttsmør
1 
dl 
ketchup
1 
ss 
lime- eller sitronsaft
2 
ss 
soya

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 225°C, varmluft. Stek fisken i ovnen i ca. 18-20 minutter på et stekebrett med bakepapir.

  2. Kok ris etter anvisning på pakken. 

  3. Bland sammen ingrediensene til sausen.

  4. Kok opp vann til aspargesbønnene. Når vannet koker har du i bønnene, og la de koke kun et par minutter. 

  5. Server fisken med ris, aspargesbønner og den crunchy ketchupen. Håper det smaker!

Serveringstips

Server fisken med nykokt jasminris, crunchy ketchup og gjerne med Findus utvalgte aspargesbønner til.