Fish & Crisp med grønnsaksfries og aioli

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Fish & Crisp med grønnsaksfries og aioli

En lekker variant på klassikeren fish & chips - server med grønnsaksfries og en enkel aioli. En verdig utfordrer til fredagstacoen spør du oss!

Se flere oppskrifter og tips her!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
pakke 
Fish  Crisp Gourmetfileer
1 
stk 
søtpotet
1 
stk 
pastinakk
1 
stk 
Gulrot
2 
ss 
olivenolje
salt og pepper
Enkel aioli:
1 
dl 
majones
1 
fedd 
hvitløk
noen dråper sitronsaft

Slik gjør du

  1. Varm ovnen til 225 grader, varmluft.

  2. Skrell søtpotet, pastinakk og gulrot og kutt i staver. Fordel utover et stekebrett med bakepapir, drypp over olivenolje og ha på salt og pepper. Sett inn midt i stekeovnen og stek i ca. 20 minutter. Vend noen ganger. 

  3. Legg den dypfryste fisken på en stekeplate med bakepapir. Flytt brettet med grønnsaksfries et hakk ned, og sett inn brettet med fisken over. Stek i 18-20 minutter. Ved grønnsaksfriesene noen ganger, og fisken en gang, i løpet av steketiden. 

  4. Bland sammen majones, finhakket hvitløk og noen dråper sitronsaft i en bolle. 

  5. Server Fish & Crisp med grønnsaksfries og aioli, og ha gjerne ketchup til også. Håper det smaker!

Serveringstips

Server gjerne med stekte Findus-erter! Stek ertene i litt smør i en stekepanne, og smak til med salt, pepper og sitronsaft. Nam!

En annen dressing som passer perfekt til er barbeque-majo! Bland sammen like deler majones og barbeque-saus, like godt som det er enkelt.