Fiskegrateng og asiatisk kålsalat

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Denne kålsalaten med ingefær- og soyadressing passer perfekt som et friskt tilbehør til fiskegrateng. Lag den mens gratengen gjør seg selv i ovnen! Perfekt hverdagsmiddag for hele familien det, med andre ord!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1/4 
hodekål
1/4 
rødkål
1/2 
grønt eple
1 
ss
 
ingefær, finhakket
1 
ss
 
riseddik (evt. hvitvinseddik eller eplesidereddik)
1 
ss
 
soyasaus
1/2 
ts
 
sesamolje (kan sløyfes)
salt og pepper

Slik gjør du

  1. Stek fiskegratengen på rist midt i ovnen ved 235°C (i varmluftsovn 225°C) i 35-40 minutter. La gratengen hvile noen minutter før servering. Husk at varmen kan variere fra ovn til ovn - prøv deg fram med din ovn.

  2. Finsnitt kål og riv eple på et rivjern. Ha over i en bolle.

  3. Finhakk ingefær og ha i en liten bolle. Ha i riseddik, sesamolje og soyasaus, og rør sammen. 

  4. Hell dressingen over salaten og topp gjerne med finhakket koriander. Server med nystekt fiskegrateng - håper det smaker!

Serveringstips

Denne asiatiske salaten passer perfekt til grillmaten! Prøv i stedet for en vanlig coleslaw til burgeren, eller til grillet kylling eller laks. Skikkelig smaksrikt og godt!

For en litt mer spennende servering - server kålsalaten i blader av hjertesalat.  

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften