Del
Del denne oppskriften

Fiskegrateng og asiatisk kålsalat

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Denne kålsalaten med ingefær- og soyadressing passer perfekt som et friskt tilbehør til fiskegrateng. Lag den mens gratengen gjør seg selv i ovnen! Perfekt hverdagsmiddag for hele familien det, med andre ord!

'
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
2
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

  • 1 stk God Gammeldags Fiskegrateng
    God gammeldags fiskegrateng
  • 1/4 hodekål
  • 1/4 rødkål
  • 1/2 grønt eple
  • 1 ss ingefær, finhakket
  • 1 ss riseddik (evt. hvitvinseddik eller eplesidereddik)
  • 1 ss soyasaus
  • 1/2 ts sesamolje (kan sløyfes)
  • salt og pepper

Slik gjør du

  1. Stek fiskegratengen på rist midt i ovnen ved 235°C (i varmluftsovn 225°C) i 35-40 minutter. La gratengen hvile noen minutter før servering. Husk at varmen kan variere fra ovn til ovn - prøv deg fram med din ovn.

  2. Finsnitt kål og riv eple på et rivjern. Ha over i en bolle.

  3. Finhakk ingefær og ha i en liten bolle. Ha i riseddik, sesamolje og soyasaus, og rør sammen. 

  4. Hell dressingen over salaten og topp gjerne med finhakket koriander. Server med nystekt fiskegrateng - håper det smaker!

Serveringstips

For en litt mer spennende servering - server kålsalaten i blader av hjertesalat. 

Denne salaten passer helt supert til alle våre fiskegratenger!

Del
Del denne oppskriften