Del
Del denne oppskriften

Fiskegrateng og råkostsalat med honning- og sitrondressing

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Denne råkostsalaten med honning- og sitrondressing passer perfekt som et friskt tilbehør til fiskegrateng. Lag den mens gratengen gjør seg selv i ovnen! Før gratengen er ferdig rekker du også å dekke på bordet og kanskje også henge opp klesvasken? Perfekt hverdagsmiddag for hele familien det, med andre ord!

'
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
2
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Stek fiskegratengen på rist midt i ovnen ved 235°C (i varmluftsovn 225°C) i 35-40 minutter. La gratengen hvile noen minutter før servering.
    Husk at varmen kan variere fra ovn til ovn - prøv deg fram med din ovn.

  2. Skjær eplet i tynne skiver, riv gulroten og kutt salat. 

  3. Skjær fennikel i fine, tynne strimler, og bland alt sammen.

  4. Rør sammen alle ingrediensene til dressingen i en liten skål. Smak til med salt og pepper, og bland dressingen over salaten. Legg gjerne til noen friske urter hvis du har det.

Serveringstips

Råkostsalaten passer helt supert til alle våre fiskegratenger!



 height=
www.findusfisketirsdag.no

Del
Del denne oppskriften