Fiskegrateng og salat med egg

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad
En enkel og mettende salat, som er like god til fiskegrateng som til panert fisk! Lag salaten med fiskegratengen gjør seg selv i ovnen. Her er det bare å bruke fantasien, og bruke det du har i kjøleskapet. Vi valgte en mild kombinasjon, med grønn salat, stekt blomkål og egg. 
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1/2 
blomkål
2 
stk
 
egg
1 
liten pose blandet salat
1 
sitronsaft
1 
ss
 
olivenolje

Slik gjør du

  1. Stek fiskegratengen på rist midt i ovnen ved 235°C (i varmluftsovn 225°C) i 35-40 minutter. La gratengen hvile noen minutter før servering.
    Husk at varmen kan variere fra ovn til ovn - prøv deg fram med din ovn.

  2. Kok hardkokte egg, og avkjøl i kaldt vann. Skrell eggene og del opp i båter

  3. Skjær blomkål i skiver og stek i en stekepanne. 

  4. Ha grønn salat i en bolle og vend inn sitronsaft og olivenolje. Topp med stekt blomkål og egg. 

  5. Server salaten med nystekt fiskegrateng - håper det smaker!

Serveringstips

Denne salaten passer helt supert til alle våre fiskegratenger!

 

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften