Del
Del denne oppskriften

Fiskekaker med fullkornspasta og frisk tomatsalat

Fiskekaker med blomkål – og pastinakkmos: Server fiskekakene med fullkornspasta og frisk tomatsalat
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
'
Tilberedelsestid
4
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

  • 1 pakke
  • 1 basilikum eller bladpersille
  • 125 gr fullkornspasta
  • 1 liten boks mais
  • 1 pakke mozzarellaost
  • 1/2 ss olivenolje
  • 4 stk plommetomater
  • salt og pepper

Slik gjør du

  1. Varm fiskekakene etter anvisning.
  2. Kok pastaen.
  3. Kutt tomatene og osten i terninger, bland i en bolle sammen med maisen og hakket basilikum og olje.
  4. Smak til med salt og pepper og server dette til fiskekakene og pastaen.
Del
Del denne oppskriften