Del
Del denne oppskriften

Fiskekaker og spaghetti

Fiskekaker med spaghetti
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Matlyst fiskekaker er lettvint middag uten dårlig samvittighet, og noe de fleste både små og store liker. Kombinér det med manges favoritt: spaghetti, og du har en middag som er både enkel å lage og god å spise. Og blir det fiskekaker til overs, kan de fint nytes til lunsj dagen etter!
'
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
4
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Kok opp vann til spaghetti (følg anvisning på den spaghetti du har).
  2. Kutt opp tomat og løk, og ha i en bolle.
  3. Hakk opp vårløk og basilikum etter smak (et par never). Ha dette, og resten av ingrediensene i bollen med tomat og løk og bland godt sammen.

  4. Varm fiskekakene (anvisning på pakken)

    2 min. på tallerken i mikro ved 750 W
    Eller:
    I stekeovn ved 225°C i 20–25 min på bakepapirkledd plate midterste rille – snu underveis!

  5. Legg spaghetti på tallerken, etterfulgt av tomatsalsa og toppet med varme fiskekaker. Vel bekomme!
Del
Del denne oppskriften