Del
Del denne oppskriften

Fiskekaker med sellerirotmos og gulrot

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
3
Vanskelighetsgrad
'
Tilberedelsestid
3
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Legg de fryste fiskekakene på brett med bakepapir og stek de i ovn på 200 °c i ca 20 min. Vend kakene halveis.
  2. Skrell potet og sellerirot og kutt i terninger.
  3. Ha grønnsakene og et skrelt hvitløksfedd i en kjele, dekk med vann, kok opp. Småkok til de er møre, ca 10-15 min.
  4. Hell av vannet, bruk en stapper eller rundvisp og mos, hell over 1 dl lettmelk, rør og bland godt til ønsket konsistens.
  5. Kok gulrøttene møre i vann i et par minutter.
Serveringstips

Smaker godt med en frisk rømmedressing til - rør inn litt sitronsaft, hakket persille og hvitløk i lettrømme og server ved siden av. 

For en enda kjappere middag kan du lage en supergod rotmos av Findus utvalgte rotgrønnsaker - bare kok, stapp og smak til! 

Del
Del denne oppskriften