Rundstykke med fiskepinner og avokado

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
3
Vanskelighetsgrad

Rundstykke med fiskepinner og avokado

Fiskepinner i rundstykke er perfekt som en digg lunsj, eller som kveldsmat etter trening. Fyll med avokado og urtedressing, eller bare litt majones og salat - bruk det du har liggende. Med glutenfrie fiskepinner og et glutenfritt rundstykke er dette også et supert og raskt måltid for deg som ikke tåler gluten. 
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
3
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
pakke 
16 Torskfiskpinnar
3 
ss 
lettyoghurt
1 
ss 
Graslok
1/2 
stk 
sitron
1 
stk 
avokado
salatblader
3 
stk 
rundstykker

Slik gjør du

  1. Stek fiskepinnene etter anvisning på pakken. 

  2. Bland sammen yoghurt med hakket gressløk, og saft og skall fra en halv sitron.

  3. Skjær avokado i skiver og legg salat og avokado på rundstykkene. Topp med fiskepinner og yoghurtdressing og server!

  4. Topp med fiskepinner og yoghurtdressing og server!