Fiskepinnetacos med guacamole og maisrøre

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Fisketacos med sprø fiskepinner

Med Våre Beste Fiskepinner, laget med 100 % ren fiskefilet, har du et fantastisk utgangspunkt for enkle og supergode fiskemåltider til både store og små! Hva med å prøve en helt ny twist på fredagstacoen – fiskepinnetacos med guacamole og spicy maisrøre? Ukomplisert, men smakfullt.

Se her for mer inspirasjon til enkle fiskeretter!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

8 
små tortillalefser
1 
stk
 
crispysalat
0,5 
stk
 
agurk
1 
stk
 
avokado
1 
fedd
 
hvitløk
1 
stk
 
lime
1 
boks
 
mais
0,5-1 
ss
 
sriracha
persille eller koriander
salt og pepper

Slik gjør du

  1. Varm ovnen til 225°C, varmluft.Stek fiskepinnene på en stekeplate dekket med bakepapir i 14-16 minutter, vend halvveis i steketiden. 

  2. Finstrimle agurken og kutt opp salat. 

  3. Del opp avokadoen og ha over i en bolle. Finhakk hvitløk og ha i sammen med avokadoen. Mos med en gaffel og smak til med salt, pepper og litt limesaft. 

  4. Blande maiskorn og sriracha-saus. Synes du det blir for sterkt kan du smake til med litt rømme, creme fraice eller majones. 

  5. Fyll hver tortillalefse med grønnsaker og fiskepinner, og topp med guacamole og maisrøre. Dryss over litt koriander eller persille og skvis over lime. Håper det smaker!

Serveringstips

Server alt i skåler og la hver og en sette sammen sin tacos!

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften