God Gammeldags Fiskesuppe "thai-style"

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
3
Vanskelighetsgrad
Norsk tradisjonsmat møter thailandske smaker! "Fusion" har lenge vært et trend-begrep innen matlaging. Det trenger ikke å være komplisert å lage en suppe som kombinerer det gode, tradisjonsrike fra Norge, med spennende, eksotiske smaker fra Asia. Bare sjekk ut denne oppskriften som ikke krever mye forberedelser, og som du kan ha ferdig på 20 minutter. 
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
3
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

2 
dl
 
vann
2 
dl
 
melk
1 
dl
 
kokosmelk
100 
gr
 
laksefilet
300 
gr
 
blåskjell
1 
stk
 
sitrongress
2 
stk
 
limeblader

Slik gjør du

  1. Hell 2 dl vann i en gryte, tilsett suppen og la den koke opp.
  2. Tilsett 2 dl melk og 1 dl kokosmelk, sitrongress delt på langs og limeblader. Kok opp og la suppen småkoke ca. 2 minutter. Rør forsiktig.
  3. Ha i laks kuttet i terninger og blåskjell. La trekke i et par minutter til blåskjellene har åpnet seg.
  4. Serveres med hakket koriander og godt brød.

Serveringstips

Finhakk dill og vårløk. Dryss over suppen før servering. Bytt gjerne ut 1 dl melk med 1 dl matfløte.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften