Del
Del denne oppskriften

Grillspyd med torsk og chorizo

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
'
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
4
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Del opp torskefiletene i terninger, 2-3 cm store (tips: det kan være lettere å dele opp fisken når den er halvtint).

  2. Del opp chorizoen i litt tykke skiver, ca. 1 cm (dra av skinnet).

  3. Kutt opp paprika, rødløk og zucchini i passe store biter.

  4. Tre grønnsakene, torsk og chorizo lagvis på grillspydene.

  5. Pensle med olivenolje.

  6. Grilles til fisken er gjennomstekt – ca. 10-15 minutter. Snu grillspydene omtrent hvert tredje minutt. Paprikaen skal begynne å bli litt svart.

Serveringstips

Du kan eventuelt marinere torsken først. Marinaden lager du enkelt av saften av 1 sitron, 1 fedd hvitløk (knust/finhakket), 1 håndfull hakket persille , 2 ss olivenolje, salt og pepper etter smak. Bland sammen, ha i terningene av torsk og pass på at de blir vendt i marinaden. Legg i kjøleskapet i minst en halvtime før du fortsetter fra steg 2.

Del
Del denne oppskriften