Del
Del denne oppskriften

Hjemmelaget lapskaus på 15 minutter med Perfekt Til Lapskaus

Forberedelsestid
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Lapskaus er tradisjonsmat, og for mange bringer det frem gode barndomsminner. Det finnes uttallige variasjoner av lapskaus. Har du ikke en oppskrift som har gått i arv i familien, eller synes du den er for tungvint? Da anbefaler vi at du prøver denne, som er så rask og enkel at du fint kan lage den selv på travle hverdager.
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
4
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Brun kjøttet i 3 ss smør, og rør inn ca. 3 ss hvetemel.
  2. Tilsett 7 dl kaldt vann og 1 buljongterning.
  3. Kok opp under omrøring og la småkoke i ca. 5 minutter.
  4. Ha i Perfekt til Lapskaus og rør forsiktig.
  5. La koke på middels varme i 8 minutter.
  6. Smak til med litt salt og pepper, sukkerkulør tilsettes for farge.
Serveringstips

Server med godt flatbrød.

Del
Del denne oppskriften