Hot Red Curry Wok med tofu og nudler

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad
Hot Red Curry Wok med tofu og nudler

Middagen blir brått mer eksotisk når duften av curry kiler i nesa og du legger glassnudler på tallerkenen. Denne wokoppskriften har masse smak, både fra de gode grønnsakene og den røde curry-sausen, men du lager den på 1-2-3! Tofu kan fint erstattes med Quorn-biter, fisk, scampi eller kjøtt etter din smak.

Se flere oppskrifter og tips her!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

250 
gr 
tofu
2 
porsjoner 
glassnudler (eller vanlige)
1-2 
ss 
rød currypaste
rapsolje

Slik gjør du

  1. Kok nudler etter anvisning på pakken.

  2. Kutt opp tofu og bland med rød currypaste. Stek i litt rapsolje i en stekepanne, og sett til side. 

  3. Varm litt olje i en ny stekepanne og ha i wok med saus. Stek på høy varme til sausen har smeltet. Rør jevnt underveis. Skru ned til middels varme og stek videre i ca. 5-6 minutter. Ha stekt tofu tilbake i panna det siste minuttet. 

  4. Server wok og saus med tofu og nudler. Håper det smaker!

Serveringstips

Topp gjerne med koriander og skvis over litt lime. For ekstra sting kan du toppe med litt finhakket chili!