Indian Curry med mango chutney og chapati

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad
Indian Curry med mango chutney og chapati

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
liten 
kanelstang
1 
pakke 
3 
stk 
hele grønne kardemomme
1 
dl 
ris
2 
dl 
vann
1 
dl 
yoghurt
chapati
mango chutney
raita

Slik gjør du

  1. Varm litt nøytral olje el. i en stekepanne. Ha i en pose med Findus Indian Curry Veg.Tilsett 1 dl yoghurt naturell under oppvarmingen, varmes i 8-10 minutter. Rør om av og til.

  2. Kok ris smaksatt med kanel og hel kardemomme. Til to porsjoner tar du 2-3 hele grønne kardemomme og en liten kanelstang, en klype salt, 1 dl ris og 2 dl vann.

  3. Server curryen sammen chapati (indisk brød) mango chutney og raita.  Dryss over rikelig med hakket, frisk koriander før servering.

Serveringstips

Vil du lage raita selv? Gresk yoghurt smakes til med hakket hvitløk, spisskummin, frisk koriander, mynte, revet agurk, salt, pepper.