Del
Del denne oppskriften

Kapteinens Fylte Torsk med Hollandaisesaus

Ingredienser

  • 1 pose Bladspinat
  • Et fedd hvitløk
  • 1 liten olivenolje
  • 2 porsjoner Ris
  • 1 ts salt

Slik gjør du

  1. I STEKEOVN 200°C

    1. Varm stekeovnen til 200°C.

    2. Legg de dypfryste torskefiletene med den flate siden ned i en ildfast form, eller

        på bakepapir i en langpanne.

    3. Stek torskefiletene i 25-30 minutter til de har fått en gyllen farge.

     

  2. I STEKEPANNE

    1. Brun 2 ss margarin eller smør i en panne.

    2. Legg torskefiletene med den flate siden ned. Stek fisken på middels varme ca. 13-15 minutter.

    3. Vend fisken og stek ytterligere 13-15 minutter på den andre siden.

     

     


Del
Del denne oppskriften

Våre favorittoppskrifter

Alle oppskrifter
Se våre vilkår og betingelser