Ingredienser
Slik gjør du
Varm stekeovnen til 225°C. Legg kyllingfiletene på et stekebrett med bakepapir, krydre med litt salt og pepper. Sett inn midt i ovnen og stek i ca. 10 minutter.
En superenkel tomatssalsa lager du raskt mens kyllingen står i ovnen: Finhakk tomat og rødløk og ha i en bolle.
Smak til med salt, pepper og limesaft i tomatblandingen. Ha i finhakket chili eller chilikrydder etter ønske. Evt. kan du ha i litt tacokrydder.
Server kylling og grønnsaks-nuggets sammen med grønn salat og tomatsalsa-dippen. Håper det smaker!
- Når kyllingfiletene har stekt ca. 10 minutter legger du grønnsaks-nuggets på samme stekebrett, og steker alt videre i 10–12 minutter.
Serveringstips
For en enda enklere dipp – bruk tacosaus.
Salaten kan du gjerne sette sammen med det du har av salat- eller grønnsaksrester i kjøleskapet.