Lag din egen remulade

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Lag din egen remulade

Remulade er godt til mye, og denne hjemmelagde passer perfekt til vår populære Fish & Crisp. Kombinasjonen av sprø fiskefileter og fyldig remulade er helt magisk, enten du vil ha noe godt til hverdags eller ønsker å nyte litt ekstra på fredagskveld. Både enkelt, og veldig godt! Remuladen, som er uten kapers, smaker for eksempel godt til grillmat, på sandwich med roastbiff eller som dip, og blir det litt igjen kan du jo prøve den sammen med fiskepinner til middag dagen etter!
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
dl 
majones
1 
dl 
crème fraiche
1 
stk 
lime
1 
ts 
sennep
1 
ts 
karri
1 
dl 
bostonagurk eller finhakket sylteagurk
1 
stk 
eple
2 
ss 

Slik gjør du

  1. Bland majones og crème fraiche.
  2. Tilsett limesaft, sennep og karri.
  3. Bland inn hakket agurk og eple (finhakket eller grovrevet) og til slutt de hakkede urtene.
  4. La stå kjølig i 30 minuter før servering.

Serveringstips

En enda enklere remulade lager du ved å røre sammen like deler majones og agurkmiks. Rør inn litt hakket persille om du vil. Enklere blir det ikke!