Remulade – enkel oppskrift

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Hjemmelaget remulade

Remulade er godt til mye, og denne oppskriften passer perfekt til blant annet fiskepinner og Fish 'n Chips – med våre populære Fish & Crisp, selvsagt! Remulade er rett og slett majones med smak, så det går an å lage mange ulike varianter. Denne remuladeoppskriften er uten kapers.
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
dl
 
majones
1 
dl
 
crème fraiche
1 
stk
 
lime
1 
ts
 
sennep
1 
ts
 
karri
1 
dl
 
bostonagurk eller finhakket sylteagurk
1 
stk
 
eple
2 
ss
 
dill, hakket

Slik gjør du

  1. Bland majones og crème fraiche (gjerne lett) i en liten bolle.
  2. Tilsett limesaft, sennep og karri. 
    Tips: Ved å rulle limen med litt press før du deler den, er det lettere å presse ut saften.
  3. Finnhakk eller rasp eplet grovt.
  4. Bland inn hakket agurk og det raspede eplet, og til slutt de hakkede urtene.
  5. Remuladen kan serveres med en gang, men blir enda bedre dersom den får stå kjølig i 30 minutter før servering.

Serveringstips

Denne remuladen smaker også godt til grillmat, på sandwich med roastbiff eller som dipp. Blir det litt igjen kan du jo prøve den sammen med Fish & Crisp Rolls til middag dagen etter!

Vil du ha det ENDA enklere? Rør sammen like deler majones og agurkmiks. Rør inn litt hakket persille om du vil. Enklere blir det ikke!

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
  • Supergod remuladesaus.
    Jeg brukte den til stekt fisk men vil også lage den til grillmat. Lett å lage og mye bedre enn ferdigkjøpt.
    Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.