Del
Del denne oppskriften

Lag din egen remulade

remulade oppskrift
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Remulade passer perfekt til vår populære Fish & Crisp. Kombinasjonen av sprø fiskefileter og fyldig remulade er helt magisk, enten du vil ha noe godt til hverdags eller ønsker å nyte litt ekstra på fredagskveld. Både enkelt, og veldig godt! Remuladen smaker godt til grillmat, og blir det litt igjen kan du prøve den sammen med fiskekaker til middag dagen etter!  
'
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
4
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

  • 1 dl majones
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 stk lime
  • 1 ts sennep
  • 1 ts karri
  • 1 dl bostonagurk eller finhakket sylteagurk
  • 1 stk eple
  • 2 ss Dill

Slik gjør du

  1. Bland majones og crème fraiche.
  2. Tilsett limesaft, sennep og karri.
  3. Bland inn hakket agurk og eple (finhakket eller grovrevet) og til slutt de hakkede urtene.
  4. La stå kjølig i 30 minuter før servering.
Serveringstips

Crème fraiche kan fint erstattes med rømme. Dill kan erstattes med gressløk, og ønsker du en mer spennende smak på remuladen kan du ha i litt hakket mynte eller koriander

Del
Del denne oppskriften