Del
Del denne oppskriften

Lag din egen remulade

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Remulade passer perfekt til vår populære Fish & Crisp. Kombinasjonen av sprø fiskefileter og fyldig remulade er helt magisk, enten du vil ha noe godt til hverdags eller ønsker å nyte litt ekstra på fredagskveld. Både enkelt, og veldig godt! Remuladen smaker godt til grillmat eller som dip, og blir det litt igjen kan du prøve den sammen med fiskepinner til middag dagen etter!
'
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
4
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

  • 1 dl majones
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 stk lime
  • 1 ts sennep
  • 1 ts karri
  • 1 dl bostonagurk eller finhakket sylteagurk
  • 1 stk eple
  • 2 ss Dill

Slik gjør du

  1. Bland majones og crème fraiche.
  2. Tilsett limesaft, sennep og karri.
  3. Bland inn hakket agurk og eple (finhakket eller grovrevet) og til slutt de hakkede urtene.
  4. La stå kjølig i 30 minuter før servering.
Serveringstips

En enda enklere remulade lager du ved å røre sammen like deler majones og agurkmiks. Rør inn litt hakket persille om du vil. Enklere blir det ikke!

Del
Del denne oppskriften