Del
Del denne oppskriften

Laks i red curry og kokosmelk

Forberedelsestid
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Forberedelsestid
4
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

  • 2,5 dl fikekraf t - buljong
  • 1/2 ts Fish sauce (kan sløyfes)
  • 2 ss Frisk koriander
  • 4 dl kokosmelk
  • 600 gr Laks naturell
    Lasagne
  • 4 stk Limeblad - i fine strimler - ta bort stilken
  • 1 stk rød chili
  • 1 stk sjalottløk
  • 2 ss soyaolje
  • 1 1/2 ts Soyasaus
  • 1 ts sukker
  • 3 ts Thai red curry paste
  • 2 stk Vårløk - i tynne skiver

Slik gjør du

  1. Skjær laksefileten i store terninger.

     

  2. Varm soyaoljen i en panne og brun lakseterningene på begge sider. Legg lakseterningene på et fat.
  3. Surr sjalottløk i pannen i ca. 2 minutter. Tilsett Thai red curry og kokosmelk. Rør ofte.
  4. Ha i soyasaus, rød chili, fish sauce, fiskekraft-/buljong og sukker.
  5. Tilsett lakseterningene, vårløk, limeblad og la det hele småkoke i 2-3 minutter. Dryss over frisk koriander og server med jasminris.
Del
Del denne oppskriften