Del
Del denne oppskriften

Lettpanert fiskefilet med mozzarella og tomat

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Lettpanert fiskefilet med urter smaker helt fantastisk sammen med tomat og mozzarella. Unn deg litt enkel hverdagsluksus med denne gode oppskriften!
'
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
4
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

  • 2 pakker Lettpanerte fiskefileter Focacciakrydder
    Lasagne
  • 4 dl fullkokornsbulgur
  • 1 stk squash
  • 200 gr cherrytomater (gjerne i forskjellige farger)
  • 2 stk mozzarella
  • 1 pose blandet salat
  • ruccola
  • Dressing:
  • 0,75 dl olivenolje
  • 2 ss balsamiko
  • 0,5 stk presset sitron
  • salt og pepper

Slik gjør du

  1. Legg den dypfryste fisken på en stekeplate dekket med bakepapir, og stek midt i ovnen til paneringen er sprø og gylden i 18-22 minutter. Vend fisken halvveis i steketiden.

  2. Kok bulgur etter anvisning på pakken. Ha gjerne i litt bulong i kokevannet, for ekstra smak

  3. Bland sammen ingrediensene til dressingen i en liten skål. 

  4. Legg salaten på et fat og ha over skivede cherrytomater og mozarealla i biter. Topp med dressingen og de lettpanerte fiskefiletene. Håper det smaker!

Serveringstips

Bulgur kan fint erstattes med byggryn, couscous eller ris. 

Del
Del denne oppskriften