Lettpanert fiskefilet med mozzarella og tomat

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Lettpanert fiskefilet med mozzarella og tomat

Lettpanert fiskefilet med urter smaker helt fantastisk sammen med tomat og mozzarella. Unn deg litt enkel hverdagsluksus med denne gode oppskriften! Lett er det også: fisken stekes i ovnen mens du skjærer tomat og blander dressing. 
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

4 
dl 
fullkokornsbulgur
1 
stk 
squash
200 
gr 
cherrytomater (gjerne i forskjellige farger)
2 
stk 
mozzarella
1 
pose 
blandet salat
ruccola
Dressing:
0,75 
dl 
olivenolje
2 
ss 
balsamiko
0,5 
stk 
presset sitron
salt og pepper

Slik gjør du

  1. Legg den dypfryste fisken på en stekeplate dekket med bakepapir, og stek midt i ovnen til paneringen er sprø og gylden i 18–22 minutter. Vend fisken halvveis i steketiden.

  2. Kok bulgur etter anvisning på pakken. Ha gjerne litt buljong i kokevannet for ekstra smak.

  3. Bland sammen ingrediensene til dressingen i en liten skål. 

  4. Legg salaten på et fat og ha over skivede cherrytomater og mozzarella i biter. Topp med dressingen og de lettpanerte fiskefiletene. Håper det smaker!

Serveringstips

Bulgur kan fint erstattes med byggryn, couscous eller ris.