Lettpanert fiskefilet med mozzarella og tomat

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Lettpanert fiskefilet med mozzarella og tomat

Lettpanert fiskefilet med urter smaker helt fantastisk sammen med tomat og mozzarella. Unn deg litt enkel hverdagsluksus med denne gode oppskriften!
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

4 
dl 
fullkokornsbulgur
1 
stk 
squash
200 
gr 
cherrytomater (gjerne i forskjellige farger)
2 
stk 
mozzarella
1 
pose 
blandet salat
ruccola
Dressing:
0,75 
dl 
olivenolje
2 
ss 
balsamiko
0,5 
stk 
presset sitron
salt og pepper

Slik gjør du

  1. Legg den dypfryste fisken på en stekeplate dekket med bakepapir, og stek midt i ovnen til paneringen er sprø og gylden i 18-22 minutter. Vend fisken halvveis i steketiden.

  2. Kok bulgur etter anvisning på pakken. Ha gjerne i litt bulong i kokevannet, for ekstra smak

  3. Bland sammen ingrediensene til dressingen i en liten skål. 

  4. Legg salaten på et fat og ha over skivede cherrytomater og mozarealla i biter. Topp med dressingen og de lettpanerte fiskefiletene. Håper det smaker!

Serveringstips

Bulgur kan fint erstattes med byggryn, couscous eller ris.