Del
Del denne oppskriften

Lettpanert fiskefilet med grønn ris og urteolje

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
'
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
4
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Legg den dypfryste fisken på en stekeplate dekket med bakepapir, og stek midt i ovnen til paneringen er sprø og gylden i 18-22 minutter. Vend fisken halvveis i steketiden.

  2. Kok ris etter anvinsing på pakken. Kok opp vann i en kjele og ha i erter og soyabønner når vannet koker, kok i 2 minutter. Vend erter, bønner og creme fraiche inn i risen. 

  3. Riv skallet av sitronen og bland sammen med resten av ingrediensene til urteoljen. Skvis over saften fra halve sitronen. 

  4. Stek aspargesbønnene i litt olje i en stekepanne. Smak gjerne til med en klatt smør og litt salt for ekstra god smak. 

  5. Server ris og grønt-blanding med de lettpanerte fiskefiletene. Topp med stekt asparges og urteolje. Håper det smaker!

Serveringstips

Ris kan fint erstattes med byggryn, couscous eller bulgur. 

Del
Del denne oppskriften