Del
Del denne oppskriften

Lettpanert torsk med grønn salat

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Synes du det er vanskelig å variere fiskemåltidene? Det trenger det ikke å være! Lettpanert torsk passer for eksempel utmerket til en grønn salat. Stek Lettpanert torsk med sitron og pepper i ovnen, og i mellomtiden lager du en god salat. Kok eller stek opp noen erter, for å proppe enda mer næring inn i middagen. Dette er enkel og sunn hverdagsmiddag som passer like godt til deg som spiser alene, som på middagsbordet i barnefamilien. 

'
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
2
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Stek fisken midt i ovnen, på 225°C i 18-22 minutter. Vend fisken halvveis i steketiden. 

  2. Kutt opp grønnsakene og bland sammen med salatbladene i en bolle. 

  3. Kok opp vann i en kjele og kok ertene i et par minutter. Du kan også steke ertene i litt olje eller smør noen minutter i stekepanna. La de avkjøle seg litt. 

  4. Ha ertene oppi bollen med grønnsakene. Dryss over litt urter og skvis over limesaft. 

  5. Server Lettpanert torsk med den grønne salaten, og gjerne et dryss parmesan. Vi håper det smaker!

Serveringstips

Rør sammen litt lettrømme, limesaft, urter, salt og pepper, for en rask og enkel dressing. Denne retten smaker også godt i en wrap!

Del
Del denne oppskriften