Lettpanert torsk med regnbuesalat

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad
Lettpanert torsk med regnbuesalat

Synes du det er vanskelig å spise fisk til middag ofte nok? Det trenger hverken være tidkrevende eller komplisert. Kjøp ferdig panert torsk og noen grønnsaker, så har du en sunn, enkel fiskemiddag som passer til hverdags. Du kan lese om hvorfor (og hvor ofte) du bør spise fisk under Ernæring.

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

2 
stk 
gulrøtter
1/2 
stk 
liten rødkål
1 
stk 
vårløk
1/2 
stk 
agurk
1 
ss 
Koriander
1 
stk 
sitron
1 
ss 
olivenolje
salt og pepper
2  
ss 
kokoskrem
1 
ts 
gul eller rød currypaste

Slik gjør du

  1. Stek fisken midt i ovnen, på 225°C i 18–22 minutter. Vend fisken halvveis i steketiden. 
  2. Kutt opp rødkål, gulrot, vårløk og agurk i fine strimler. Bruk gjerne en mandolin om du har!
  3. Ha grønnsakene i en bolle og skvis over saften av en halv sitron og 1 ss olivenolje. Smak til med salt og pepper. 
  4. Rør sammen kokoskrem og currypaste. Får du ikke tak i kokoskrem kan du benytte den faste delen av vanlig kokosmelk. 
  5. Legg opp regnbuesalat og fisk på en tallerken. Topp med koriander og evt. bønnespirer, og server med kokosdressing og sitronbåter. Håper det smaker!

Serveringstips

Har du ikke rødkål kan du fint bruke vanlig hodekål. For den fine, lilla fargen kan du ha i tynne skiver av rødløk eller rødbete!