Del
Del denne oppskriften

Lettpanert torsk med fargerik salat

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Synes du det er vanskelig å variere fiskemåltidene? Det trenger det ikke å være! Lettpanert torsk passer for eksempel utmerket til en fargerik salat. Stek Lettpanert torsk med sitron og pepper i ovnen, og i mellomtiden lager du en god salat. Her bruker du det du har av salatgrønnsaker. Dette er enkel, sunn hverdagsmiddag som passer like godt til deg som spiser alene, som på middagsbordet i barnefamilien. 

'
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
2
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Stek fisken midt i ovnen, på 225°C i 18-22 minutter.Vend fisken halvveis i steketiden. 

  2. Kutt opp tomat, mango, løk og vårløk og bland sammen med salatbladene i en bolle. 

  3. Ha i koriander, og evt. andre urter du liker, og skvis over limesaft. 

  4. Server Lettpanert torsk med den fargerike salaten. Topp gjerne med granateplekjerner for ekstra farge og sødme. Vi håper det smaker!

Serveringstips

Rør sammen litt lettrømme, limesaft, urter, salt og pepper, for en rask og enkel dressing. Denne retten smaker også godt i en wrap!

Del
Del denne oppskriften