Del
Del denne oppskriften

Lettpanert torsk med potetmos

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Lettpanert torsk er torskefilet dekket med tynn og sprø kavring. Server den gjerne med dette lekre tilbehøret.

'
Tilberedelsestid
2
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Stek fisken etter anvisning på pakken. 
  2.  Kutt de skrelte potetene i 4-6 deler og kok dem møre.
  3. Mos potetene lett med en stålvisp.
  4. Kutt hvitkløken i skiver og stek den lett i oljen til den får en gylden farge.
  5. Bland hvitløken inn i de moste potetene sammen med tomat, hakket persille og melk.
  6. Server sammen med den lettpanerte torsken.
Serveringstips

Denne oppskriften er like god til Lettpanert torsk med franske urter!

Del
Del denne oppskriften