Lettpanert torsk med potetmos

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Lettpanert torsk med potetmos

Lettpanert torsk er torskefilet dekket med tynn og sprø kavring. Server den gjerne med dette lekre tilbehøret.

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

400 
gr 
poteter
2 
fedd 
1-2 
tomater
20 
gr 
persille
1 
dl 
lettmelk
1/2 
ts 
olivenolje
1/2 
ts 
salt
1/3 
ts 
pepper
1/3 
ts 
pepper

Slik gjør du

  1. Stek fisken etter anvisning på pakken. 
  2.  Kutt de skrelte potetene i 4-6 deler og kok dem møre.
  3. Mos potetene lett med en stålvisp.
  4. Kutt hvitkløken i skiver og stek den lett i oljen til den får en gylden farge.
  5. Bland hvitløken inn i de moste potetene sammen med tomat, hakket persille og melk.
  6. Server sammen med den lettpanerte torsken.

Serveringstips

Denne oppskriften er like god til Lettpanert torsk med franske urter!