Del
Del denne oppskriften

Lettpanert torsk med potetpure med ristet hvitløk og tomat

Lettpanert torsk med potetpure med ristet hvitløk og tomat
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2

Lettpanert torsk er torskefilet dekket med tynn og sprø kavring. Server den gjerne med dette lekre tilbehøret.

'
Tilberedelsestid
2
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 400 gr poteter
  • 2 fedd hvitløk
  • 1-2 tomater
  • 20 gr persille
  • 1 dl lettmelk
  • 1/2 ts olivenolje
  • 1/2 ts salt
  • 1/3 ts pepper
  • 1/3 ts pepper

Slik gjør du

  1.  Kutt de skrelte potetene i 4-6 deler og kok dem møre.
  2. Mos potetene lett med en stålvisp.
  3. Kutt hvitkløken i skiver og stek den lett i oljen til den får en gylden farge.
  4. Bland hvitløken inn i de moste potetene sammen med tomat, hakket persille og melk.
  5. Server sammen med den lettpanerte torsken.
Serveringstips

Legg lettpanert torsk med sitron og pepper i ovnen (225 grader, varmlufts ovn 200 grader). Legg den på stekeplate dekket med bakepapir, og stek midt i ovnen til paneringen er spør og gylden i 18-20 minutter. Vend fisken halvveis i steketiden.

Del
Del denne oppskriften
Se våre vilkår og betingelser