Del

Olivenbakt torsk med crème fraîche med Perfekt Til Fisk

Perfekt til fisk
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
'
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
4
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Ta torsken ut av fryseren på morgenen og la den bruke dagen i kjøleskapet til å tine.
  2. Sett stekeovnen på 200ºC med over/undervarme.
  3. Legg torskefiletene i en egnet form, ha ca. 1 ss olje over hver av filetene, krydre med salt og pepper og fordel salamistrimlene over.
  4. Sett inn på rist i ovnen og la den steke i ca. 10 minutter.
  5. Ta fisken ut av ovnen og legg på ca 1 ss crème fraîche på hver filet.
  6. Damp opp grønnsakene og server!
Del
Se våre vilkår og betingelser