Ovnsbakt fiskefilet med fullkornspenne og erter

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad
Ovnsbakt fiskefilet med fullkornspenne og erter

Ovnsbakt fiskefilet er et deilig og lettvint fiskemåltid - laget på 1 - 2 - 3!

Kok pasta og erter mens fisken og sausen står i ovnen, og vips så er middagen klar. Pasta er en "sikker løsning" på middagen for mange, kanskje spesielt småbarnsfamilier. Gjør måltidet litt sunnere ved å bruke fullkornspasta som tilbehør til våre gode ovnsbakte fiskefileter med bladspinatsaus. Dette kan fort bli en sikker gjenganger på middagsbordet hos mange, spesielt barnefamilier. Se alle oppskrifter her!

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

2 
porsjoner 
fullkornspenne
litt revet parmesan

Slik gjør du

  1. Stek fisken på rist midt i ovnen, på 225 °C i 30-35 minutter. Husk at varmen kan variere fra ovn til ovn – prøv deg frem med din egen ovn.
  2. Kok opp vann i en kjele og ha i pastaen. Når det er igjen 2-3 minutter av koketiden til pastaen heller du oppi ertene, og koker de ferdig sammen med pastaen. 
  3. Server ovnsbakt fiskefilet med bladspinatsaus med pasta og erter. Topp med et dryss revet parmesan.