Ovnsbakt fiskefilet med bladspinatsaus og poteter

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ovnsbakt fiskefilet er et deilig og lettvint fiskemåltid - laget på 1 - 2 - 3!

Kutt opp poteter og stek i ovnen samtidig med fisken, og vips så er middagen klar. Minimalt med innsats, men masse god smak! Dette kan fort bli en sikker gjenganger på middagsbordet hos mange, spesielt barnefamilier. Se alle oppskrifter her!

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
pakke
 
8 
stk
 
små poteter

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 210 grader og sett den dypfryste fisken på rist midt i ovnen. Stek i ca. 40 minutter. Husk at varmen kan variere fra ovn til ovn – prøv deg frem med din egen ovn.
  2. Kutt potetene i to og ha i en ildfast form. Drypp over litt rapsolje, og krydre med salt og pepper. Sett inn i ovnen når det er ca. 20-30 minutter igjen av steketiden til fisken. Sjekk med en gaffel om potetene er møre og ferdig stekt. 

  3. Server fisk og saus med de ovnsstekte potetene, ha gjerne litt ekstra bladspinat ved siden av. Håper det smaker!

Serveringstips

Dryss urter over potetene, f.eks. persille eller basilikum. 


Se her for mer inspirasjon og flere oppskrifter!

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften