Del
Del denne oppskriften

Ovnsbakt fiskefilet med bladspinatsaus og poteter

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ovnsbakt fiskefilet er et deilig og lettvint fiskemåltid - laget på 1 - 2 - 3!

Kutt opp poteter og stek i ovnen samtidig med fisken, og vips så er middagen klar. Minimalt med innsats, men masse god smak! Dette kan fort bli en sikker gjenganger på middagsbordet hos mange, spesielt barnefamilier. Se alle oppskrifter her!

'
Tilberedelsestid
2
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Kutt potetene i to og ha i en ildfast form. Drypp over litt rapsolje, og krydre med salt og pepper. 

  2. Stek fisk og poteter på rist midt i ovnen, på 225 °C i 30-35 minutter. Husk at varmen kan variere fra ovn til ovn – prøv deg frem med din egen ovn. Vend rundt på potetene et par ganger i løpet av steketiden. 

  3. Server fisk og saus med de ovnsstekte potetene, ha gjerne litt ekstra bladspinat ved siden av. Håper det smaker!

Serveringstips

Dryss urter over potetene, f.eks. persille eller basilikum. 


Se her for mer inspirasjon og flere oppskrifter!

Del
Del denne oppskriften