Del
Del denne oppskriften

Paprika & Honningstekt svinekjøtt

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
'
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
4
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

  • 8 stk mellomstore poteter
  • 1 stk indrefilet av svin
  • salt og pepper
  • 1 ts paprika
  • 1 ss honning
  • ½ stk sitron
  • 1 Perfekt til kjøtt
  • friske urter, f.eks oregano

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 200ºC. Kutt opp potetene i båter og ha over litt olivenolje, salt og pepper. Stek i ca. 30 minutter. 
  2. Tørk av kjøttet og gni inn litt salt, pepper og paprikakrydder. Brun kjøttet i litt smør i en stekepanne. Drypp over honning og sitronsaft og la kjøttet steke ferdig i pannen på lav varme under lokk i ca 15-20 minutter.
  3. Ta kjøttet av varmen og la hvile i 10 min, i mellomtiden koker du grønnsakene etter anvisning på pakken. 
  4. Server kjøttet med grønnsaker og poteter. Ha gjerne litt olivenolje og friske urter over grønnsakene. 
Serveringstips

Server gjerne med peppersaus eller fløtesaus. 

Del
Del denne oppskriften