Del
Del denne oppskriften

Pasta carbonara med torsk og bacon

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Pasta er populært, og carbonara er en klassiker! Hvorfor ikke prøve en ny vri? Denne oppskriften på pasta carbonara med torsk og bacon er det også lett å gjøre små variasjoner på, for eksempel ved å tilsette noen grønnsaker. Barnevennlig? Del opp torsken i mindre biter. Skal det være mer fancy? Bytt ut bacon med pancetta, og stek torskefiletene hele. Anrett lekkert på tallerkenen, og dryss over ferskrevet parmesan. 
'
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
4
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

  • 400 gr Torsk Gourmet
    Teriyaki Beef
  • 500 gr tagliatelle pasta
  • 100 gr bacon
  • 4 stk egg
  • 2 fedd hvitløk
  • 3 dl lettrømme
  • 1 ts salt og pepper
  • 1 dl parmesanost
  • litt finhakket basilikum

Slik gjør du

  1. Kok tagliatelle etter anvisning på pakken.
  2. Skjær torsken i strimler, bacon i tynne strimler og finhakk hvitløk. 
  3. Stek baconstrimlene i tørr stekepanne til de er gylne og sprø. 
  4. Ha torsk og hvitløk i stekepannen sammen med bacon, la det stå og steke videre på lav temperatur til fisken er nesten gjennomstekt, ca. 3 minutter. 
  5. Rør sammen egg, lettrømme og parmesan. Spar eventuelt litt parmesan til å drysse på retten når den er ferdig. 
  6. Sil vannet av pastaen, la den stå i 1 minutt og bland sammen med torsk, bacon, hvitløk og egg- og rømmeblandingen.
  7. Smak til med salt og nykvernet pepper.

     

     

Serveringstips

Server pastaen med revet parmesan og hakket basilikum eller gressløk drysset over.

Ønsker du mer grønnsaker i maten kan du for eksempel putte noen små buketter av brokkoli eller en porsjon erter i kjelen med pasta de siste par minuttene av koketiden. 

Del
Del denne oppskriften

Våre favorittoppskrifter

Alle oppskrifter