Del
Del denne oppskriften

Pasta carbonara med torsk og bacon

Forberedelsestid
Vanskelighetsgrad
Forberedelsestid
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

  • 100 gr baconskiver
  • 4 stk
  • 2 fedd
  • 3 dl Lettrømme
  • 1 dl parmesanost
  • 1 ts salt og pepper
  • 500 gr tagliatelle pasta
  • 400 gr Torsk Gourmet
    Teriyaki Beef

Slik gjør du

  1. Kok tagliatelle etter anvisning på pakken.
  2. Skjær torsken i strimler, bacon i tynne strimler og finhakk hvitløk. 
  3. Stek baconstrimlene i tørr stekepanne til de er gylne og sprø. 
  4. Ha torsk og hvitløk i stekepannen sammen med bacon, la det stå og steke videre på lav temperatur til fisken er nesten gjennomstekt, ca. 3 minutter. 
  5. Rør sammen egg og lettrømme.
  6. Sil vannet av pastaen, la den stå i 1 minutt og bland sammen med torsk, bacon, hvitløk og egg- og rømmeblandingen.
  7. Smak til med salt og nykvernet pepper.

    Server pastaen med revet parmesan og hakket basilikum drysset over.

     

Del
Del denne oppskriften