Del
Del denne oppskriften

Pasta penne med med laks

Ingredienser

  • 0,5 stk
  • 0,5 stk chili
  • 3 dl crème fraiche
  • 2 stk gulrøtter
  • 2 fedd hvitløk
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts Oregano (tørket)
  • 400 gr pasta
  • 1,2 ts salt
  • 1 stk squash
  • 1 dl vann
  • 0,5 ts Vernet Sort Pepper

Slik gjør du

  1. Kok opp vann til pastaen og ha litt salt i vannet. Når vannet koker tar du 400 g pasta i vannet og lar den koke i 8-10 min.
  2. Skrell og kutt 2 stk gulrøtter, finhakk 2 fedd hvitløk og 0.5 stk chili. Ha dem i en stekepanne med høye kanter sammen med 2 ss olivenolje og varm det opp.
  3. Ha i 1.2 ts salt, godt med nykvernet pepper og 1 ts tørket oregano . Ha i 3 dl creme fraiche og 1 dl vann i stekepannen og rør det sammen.
  4. Del 1 stk squash i store terninger og 0.5 stk brokkoli i forholdsvis små buketter.
  5. Del 600 g laks i terninger og legg det på toppen av grønnsakene i stekepannen. Dryss over litt salt og pepper.

    Legg på litt bakepapir - slik at du får et tett lokk - og la varmen på plata være slik at dette er akkurat på kokepunktet i ca 4 minutter.

  6. Server med kokt pasta.
Del
Del denne oppskriften
Se våre vilkår og betingelser