Poké-bowl med fiskepinner

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Poké-bowl med fiskepinner

En fin introduksjon til ny mat fra andre verdensdeler - noen kjente og kjære ingredienser servert på en ny, spennende måte. Vi gir deg oppskrift på poké bowl med fiskepinner! Poké bowl kommer opprinnelig fra Hawaii, hvor de bruker rå fisk og oppkuttede grønnsaker. Dette er altså vår variant, som kan være mer barnevennlig.

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
pakke 
30 Fiskpinnar Originalet
4 
porsjoner 
kokt ris
2 
stk 
gulrot
2 
stk 
avokado
1 
stk 
agurk
2  
ss 
sesamfrø
soyasaus

Slik gjør du

  1. Varm stekeovnen til 225°C. Legg fiskepinnene på en stekeplate med bakepapir, og stek i 10-13 minutter. Husk at steketid kan variere fra ovn til ovn, sjekk at maten er gjennomvarm før servering.

  2. Kok ris etter anvisning på pakken. 

  3. Skrell gulrøttene. Skjær agurk og gulrot i lange skiver, her kan du gjerne bruke en ostehøvel. Del avokadoene i skiver. 

  4. Ha ris i skålene. Rull sammen gulrot- og agurkskiver og ha på toppen, sammen med avokado og fiskepinner. 

  5. Dryss over sesamfrø og skvis over litt limejuice. 

Serveringstips

Du kan gjerne spice opp soyasausen ved å ha oppi saften av 1/2 lime, 1 ss sesamolje, litt finhakket ingefær og chili.